Cookies

  1. Provozovatel Radka Haasová, se sídlem Sokolovská 145/66, 186 00, Praha 8, IČ 05545790, zapsaná v živnostenském rejstříku, jako správce osobních údajů podle čl. 26 Nařízení (dále jen „Správce“), užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
    1. měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkajících se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách za účelem poskytnutí relevantního obsahu;
    2. fungování webových stránek.
  2. Sběr cookies za účelem uvedeným v odst. 1 lze považovat za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu Správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“).
  3. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Správce námitku dle čl. 21 Nařízení, zasláním na kontaktní adresu info@krabickyshop.cz. Vaše námitka bude poté vyhodnocena bezodkladně, nejpozději do 30 dní od obdržení. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
  4. Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
  5. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkajících se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a pseudonymizované podobě, která umožňuje identifikaci jednotlivce jen při vynaložení značného a odborného úsilí.
  6. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.
  7. Cookies jsou ukládány po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies.
  8. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
    1. Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
    2. Facebook Inc., Menlo Park, California, USA
    3. Poskytovatelem služby Hotjar, provozované společností Hotjar Limited, se sídlem Level 2, St Julian’s Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julian’s STJ 1000, Malta
    4. Cloudflare, Ltd., 2nd Floor, 25 Lavington Street, London SE1 0NZ
  9. Výše uvedené platformy (zpracovatelé) dále s cookies nakládají v souladu s jejich smluvními podmínkami, které najdete zejména zde:
    1. https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=cs;
    2. https://policies.google.com/privacy/update?hl=cs
    3. https://www.facebook.com/policy.php
    4. https://www.cloudflare.com/privacypolicy/
    5. https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy
  10. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    1. požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovávají, případně si vyžádat kopii,
    2. vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování,
    3. požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů – výmaz provedou, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy Spráce,
    4. v případě zpracování osobních údajů na základě souhlasu žádat přenos těchto údajů,
    5. v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně soud.
  11. Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

 

TypNázevÚčelExpiracePřístup k informacím
NutnéCookieConsentUkládá souhlas se zpracováním cookies365 dníKrabickyshop.cz
NutnéJSESSIONIDZachovává stav uživatele při požadavcích na stránky.24 hodinCloudflare.com Krabickyshop.cz
Nutné__cfduidZajišťuje rychlejší načítání webových stránek.SessionKrabickyshop.cz
Statistické_gaRegistruje jedinečné identifikační číslo, které se používá pro generování statistických dat o tom, jak uživatel webovou stránku využívá.2 rokyKrabickyshop.cz
Statistické_gatPoužívá se systémem Google Analytics pro regulaci rychlosti zadávání požadavků.SessionKrabickyshop.cz
Statistické_gidRegistruje jedinečné identifikační číslo, které se používá pro generování statistických dat o tom, jak uživatel webovou stránku využívá.24 hodinKrabickyshop.cz
MarketingovéfrVyužívá Facebook pro zasílání řady reklamních produktů, jako jsou například nabídky inzerentů – třetích stran v reálném čase.3 měsícefacebook.com
Marketingovéads/ga-audiencesVyužívá Google Adwords pro zacílení reklamSessiongoogle.com
Statistické_hjIncludedInSampleZaznamenává, zda je návštěvník zařazen do vzorku návštěv webové stránky.SessionKrabickyshop.cz HotJar.com

GoPay Maestro Mastercard MasterCard SecureCode VISA Verified by VISA